O loʻo faʻaauau pea le siʻitia o tau o vaʻa, o le taimi sili lenei e lafo ai

“Ou te matua popole lava, o le tausaga na te’a nei, e le’i sili atu i le US$3,000 le tau maualuga o le container, talu ai nei ua si’itia i le US$13,000, o le tau o le uta o le va’a e 200,000 yuan, ma e le o la’uina e le kamupani va’a oloa. . Ua ou fai atu lena mea mo le lua aso, lua aso ma le lua aso!
"10,000 RMB tau o oloa, 100,000 RMB totogifuapauina felauaiga, o nei oloa aoga pea felauaiga?"

O le faʻamaʻi faʻavaomalo, aemaise lava le faʻamaʻi i Initia, ua matua afaina ai le sapalai o le lalolagi.O le agai i luga o le laina sapalai o le a aafia ai le le paleni o felauaiga i le lalolagi atoa ma mafua ai ona siitia le fua o uta o auala o le sami i Saina.

Mai le kuata lona fa o le tausaga talu ai se’ia o’o i le afa muamua o lenei tausaga, ua fa’atopetope ai fo’i le tulaga maualuga o uta i le vasa, ua si’itia le tau o container, ua toeitiiti lava fa’a 10 taimi ua si’itia ai nisi o auala, ma o lo’o tumau pea “se pusa e faigata ona maua. ", ma e oʻo lava i le tele o tulaga e toetoe lava a sili atu le uta i luga o le tau o oloa, ma o le tele o tagata faʻatau e mafai ona faʻamalosia e faʻamalo a latou poloaiga.

I le lipoti lata mai a Drewry container for forecast, 2021 o le tausaga muamua lea o le maualuga o tau o uta i le talafaasolopito o felauaiga o pusa.
Mo faʻamatalaga, faʻamolemole vaʻai ile Drewry website:https://www.drewry.co.uk/

1 2

I le taimi nei, e le o mou atu le pisi o le uafu ma le maua o meafaigaluega, ae o loʻo faʻaauau pea le faʻalauiloaina o tau o maketi.I le tulaga o le ogaoga o le uafu ma vaa, o le fua o containers o le a faatumauina le tuputupu aʻe i le vaitau maualuga o le kuata lona tolu ma o le a ausia pe tusa ma le 10% i le faaiuga o le tausaga lenei.

ABC Meafaigaluegae faamanatu atu ma le agalelei: pe a e manaʻomiafata fa'amau, apefa'i fiberglass, maloli lima, aua le toe faatuai, e le o le pito sili lea ona maualuga o le uta, o le a faʻaauau pea ona siitia le uta, faʻamolemole tuʻu se oka ma matou i se taimi vave e mafai ai, ma o le a matou faʻatulagaina le tuʻuina atu i se taimi vave e mafai ai.


Taimi meli: Iul-28-2021