O fata u'amea e fa'amaopoopo ai le olaga

I le olaga, e masani ona tatou feagai ma ni faafitauli se lua:

1. Ua tele naua le gaogao ma ua leai se mea e tuu ai.

2. E tuu mea eseese i soo se mea, ae e le mafai ona maua pe a faaaogaina.O mea fou e afua mai i le olaga ma e faʻaaogaina i le olaga.Ona o nei faafitauli e lua i le olaga o le tagata, ua gaosia ai fata.

O lo matou ofisa e tu i le fogafale ono o le Fale Fuyou.Talu ai o loʻo i ai se tamaʻi faleaiga i le fogafale fitu, e manaʻomia le faʻaputuina o le tele o araisa, saimini, mea manogi, ma fualaau faisua.E tele mea eseese, ae o loo mama ma mama le siosiomaga o ofisa o le tatou kamupani.Aua ua matou faʻaaogaina le fata i le ogaoga.

I totonu o le potu R&D, matou te faʻaaogainafata faletaavalee teu ai meafaigaluega ma mea fa'aoga eseese.

fata faletaavale

I totonu o le potu faʻasino, matou te faʻaogaina nei fata e leai ni paʻu e teu ai ata o loʻo aoina, faʻapea foʻi ma nisi o araisa o loʻo faʻaaogaina i le umukuka, meaʻai, ma meaʻai mo taimi paganoa.

fata faletaavale

Matou te leʻi faʻaumatia lenei tamai potu teu mea na tuʻu ai le komepiuta komepiuta.Sa tele suau'u na tu'uina i luga o fata faletaavale.

fata fa'amau

I le fa'asitepu e tau atu i le fogafale 7, matou te fa'aogaina le fata fa'amau e teu ai la'au fa'ato'aga ma mea faigaluega fa'ato'aga eseese.

fata fa'amau

I le potu teu oloa i talaane o le faleaiga, matou te faaaogaina fata uamea e teu ai fualaau faisua e pei o pateta, aniani, ma le kalaka.

fata uaea

Vaai faalemafaufau pe a leai ni a matou fata uamea e fesoasoani ia i matou e teu ai i vaega eseese, o le a le leaga o le siosiomaga o le kamupani.O mea o le a faaputuputu i luga o le fola.O fata e faʻateleina le faʻaogaina o avanoa ma faʻatagaina i matou e galulue i se avanoa faʻatapulaʻa.E tele mea e mafai ona teuina i totonu.

ABC TOOLS MFG.CORP.o se fata iunite, Laasaga apefaʻi kamupani gaosiga tuʻufaʻatasia R & D, gaosiga, ma le faʻatau, Talu mai lona faʻavaeina i le 2006, ua matou auai i le gaosiga o meafaigaluega faʻatoʻaga umi.

Na amata ona matou gaosia apefai ma fata i le 2009, E i ai a matou 4 faʻapolofesa fiberglass apefaʻi laina extrusion ma 30 roller forming / stamping production lines, matou te faʻatau atu pe a ma le 300,000 apefai i Amerika i Matu, Kanata, ma isi atunuu i tausaga uma.

I le 2019, na matou gaosia le 2.0 miliona fata faʻaputuga ma le aofaʻi o poloaiga i le kuata muamua o le 2020 na faʻateleina i le 45% tausaga i lea tausaga.

If you are interested in our shelving, please contact us: info@abctoolsmfg.com

 


Taimi meli: Nov-19-2021