Ua toe sii tau e le kamupani va'a?

I se taimi ua mavae, o se kapeneta e faitau sefulu afe tala ua uma ona faʻaalia faailoga o le faʻaititia o tau.E tusa ai ma lipoti, talu mai le faaiuga o Setema, ua paʻu le tau o felauaiga, lea na faʻamalieina ai le au faʻatau o loʻo sauni mo le vaitau maualuga.

Peitaʻi, e leʻi umi se taimi fiafia.I le maeʻa ai o le itiiti ifo i le lua vaiaso o le faʻaitiitia o tau, ua faʻasalalau malosi nei e Mason le toe faʻafoʻi mai o tau o le tau.

 

I le taimi nei, o le ofo lata mai a Mason e 26 yuan/kg.Fai se kamupani la'u uta e fai ma fa'ata'ita'iga.I le lua masina talu ai, o le upusii a Mason ua matua fesuisuiai.I le ogatotonu o le faaiuga o Aukuso, o le upusii a Mason e 22 yuan/kg, ma o le upusii aupito maualalo na ausia le 18 yuan/kg i le faaiuga o Setema.kilokalama, i le taimi o le National Day, o le tau o lona Maison na pa'ū i le 16.5 yuan/kg, ma na amata ona siitia ina ua uma le aso malolo.

 

felauaiga matson

 

 

Na taʻua e nisi o faʻatau oloa o loʻo latou tulimatai atu i le faʻaitiitia o le tau o Mason, ae talu ai o le tagata gaosi oloa o loʻo i ai i aso malolo o le National Day, e le mafai lava ona gaosia oloa.A o'o loa i fafo oloa, toe alu i luga le tau o le Maison...

 

Na taua e le isi tagata fa’atau e fa’apea, na o ni nai aso talu ai na latou soalaupule ai le tau o uta, ma o ananafi na fai mai ai o le a latou si’itia le tau.E le gata i lea, ae na latou faʻalauteleina foi le taimi e tipi ai le poloaiga.

 

E tusa ai o le fa’aitiitia fa’afuase’i o le tau a Mason ma le si’itia fa’afuase’i o tau, na ta’ua ai e ni isi o kamupani la’u oloa, ua lata mai le Aso Faraile o le Black Friday (Novema 26), ma ua to’atele fo’i le au fa’atau oloa o lo’o manana’o e fa’asili atili atu.I le taimi nei, e na’o le va’a masani a le Mason e mafai ona o’o atu i le vaitau maualuga, ma e tusa ai ma fa’atonuga a Mason, i le va’ai atu i le aofa’i o va’a ma le gafatia e la’u ai, ua toe utiuti le sapalai, o lea ua tatau ai ona si’itia le tau.


Taimi meli: Oke-16-2021